Tanssiklubi Kotkan hyrrät

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry on 1968 perustettu tanssiseura.

Seuran toiminta on vuosikymmenien aikana tullut monipuoliseksi tanssin jukeboxiksi. Meillä on mahdollisuus harrastaa monia eri lajeja laadukkaassa opetuksessa. Kilpatanssin lisäksi tarjoamme mm. katutansseja, tankotanssia, rock'n'swing-lajeja sekä huippusuosittua twerkkiä. Perheen pienemmille lastentanssia sekä satubalettia. 

Seuran parit sekä kilparyhmät ovat saavuttaneet Suomen mestaruuksia sekä sijoittuneet mainiosti useissa eri ikäluokissa ja kilpailuissa. Työ jatkuu edelleen menestystä tavoitellen.

Image

ALOITA TANSSIHARRASTUS HUIPPUSEURASSA!

Image
Image
Image

 

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät panostavat tuntien monipuolisuuteen sekä laadukkaaseen opetukseen.

Voit aloittaa harrastuksen omaksi iloksi tai lähteä mukaan kilparyhmiin tai kilpatanssiin, jossa kilpaillaan säännöllisesti ja hyvällä fiiliksellä!

Olemme lisänneet viikko- ohjelmaan runsaasti tunteja, jotka sopivat uusille harrastajille pienistä tanssijoista aina aikuisiin asti. Tule mukaan nauttimaan tanssiliikunnasta!

 

Kevätkausi 2021 tulee tarjoamaan lisää kilparyhmiä niin aikuisille, kuin nuorille. Ja workshoppeja sekä tiiviskursseja nimekkäiden vierailijoiden toimesta.

Ota tanssiharrastus osaksi koko perheen arkea ja tule nauttimaan laadukkaasta opetuksesta ja positiivisesta fiiliksestä!

 

Saat lisätietoja ryhmistä :

kotkan.hyrrat@gmail.com

Hyrrien 50-vuotishistoriikki
MYYNNISSÄ NYT

Image

Seuran historia ensimmäiseltä puolelta vuosisadalta on nyt julkaistu. Riku Halisen kirjoittamaa 192 sivuista kovakantista teosta voi kysellä seuran salilta Muuralankujalta iltaisin ja Hyvätuulen yläkerrasta Data-Mixiltä.

Kirja on myös saatavilla Pasaatin Suomalaisesta kirjakaupasta.

 

Kirjan hinta on 35 €

FI78 5172 2020 0212 15
Viite 1740

Varaudu näyttämään kuitti noutaessasi kirjaa.
Jos tilaat kirjan postitse lisää maksuun 12 euroa.

Tilaukset seuran sähköpostiin kotkan.hyrrat@gmail.com.

Tapahtumat

Olympiakomitean tähtiseura-hanke

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät on hyväksytty mukaan Olympiakomitean uuteen Tähtiseura-laatuohjelmaan, ja tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla.

Tutustu TÄHTISEURA-hankkeeseen »
Image Image
FACEBOOK
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 päivää sitten

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät

Tämä upea aikuispari suoritti tänään katselmuksen Hyrräsalilla hienoin arvioinnein! Tansseissa valssi, quickstep, cha cha ja jive arvioitiin perusrytmiä- ja tekniikkaa sekä tanssillisuutta. Takana yhteistä tanssitaivalta vasta reilu 3kk ja toivottavasti paljon edessä! Seura onnittelee Teroa&Ninaa 💃🕺 kohti kilpailuja 💪 ... Katso enemmänKatso vähemmän

Tämä upea aikuispari suoritti tänään katselmuksen Hyrräsalilla hienoin arvioinnein! Tansseissa valssi, quickstep, cha cha ja jive arvioitiin perusrytmiä- ja tekniikkaa sekä tanssillisuutta. Takana yhteistä tanssitaivalta vasta reilu 3kk ja toivottavasti paljon edessä! Seura onnittelee Teroa&Ninaa 💃🕺 kohti kilpailuja 💪

Kommentoi Facebookissa

Onnea, onnea 👏

Mahtava juttu 🙏👍💃🕺 Onnittelut!

Hyvä Nina!

Onnea teille💗

Onnea👏👌

👏😃 onnea!

Monitaituri Nina 💃👌👍 se mitä Nina ei osaa on tarpeetonta.

Hienoa Nina💃🏽

View more comments

Lataa lisää