Tiedotteet

Ei tiedotteita.

Rock’n’Swing alkeet

Boogie woogie, lindy hop, bugg sekä fusku – nämä kaikki rock'n'swing-lajit kuuluvat alkeisryhmän opetusohjelmaan. Alkeisryhmä on tarkoitettu vasta-alkajille.

Boogie Woogie on rock'n'swing -tanssi, joka tyyliltään huokuu 50-lukua. Boogie on paritanssi, joka sopii kaiken ikäisille. Lajia tanssitaan kaikilla musiikin nopeuksilla, vapaalla viennillä ja avoimessa otteessa. 

Fusku on aito, suomalainen rock'n'swing-tanssi, joka on kehittynyt tanssilavoilla. Fusku on askellukseltaan jiveä helpompi ja rauhallisempi. Fusku on paritanssi, jota tanssitaan yleensä fox-musiikkiin.

Lindy hopia tanssitaan swing-musiikkiin kaikilla musiikin nopeuksilla. Nopeaan musiikkiin tanssittavassa Lindy Hopissa tehdään nostoja ja pieniä heittoja ns. air steppejä. Lindy on ennen kaikkea seuratanssi, jota tanssitaan vapaalla viennillä klubeissa ja tanssisaleilla.

Buggia on helppo lähestyä yksinkertaisen perusaskeleen takia. Tanssimaan pääsee siis nopeasti, mutta jatkossa haastetta tarjoavat vauhdikkaat kuviot yhdistettyinä musiikintulkintaan. Musiikiksi käy hyvin monentyyppinen rytmimusiikki.

Syksyllä on kuuden kerran fusku -alkeet ja kuuden kerran bugg -alkeet. Keväällä on vuorossa lindy hop ja boogie woogie.

Alkeisryhmää vetää Ari Halinen ja Marjaana Muuri.

Syksyn ryhmä aloittaa Fuskulla 1.9.2020 klo 17.30 Kotkan Hyrrien salilla. Ilmoittaudu alla olevan myclub-linkin kautta.

Buggin alkeet 13.10. alkaen.

Tervetuloa!


Tapahtumat