Toimintaohjeet

1. Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan Myclub.fi kautta. Suosittelemme käyttämään internet- selainta.

Ilmoittautuminen on sitova koko lukukaudelle. Jos olet epävarma osallistumisestasi, tee ilmoittautuminen vasta kokeilukerran jälkeen.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova ja koskee aina koko lukukautta (elokuu- joulukuu, tammikuu- toukokuu).

Workshop: Ilmoittautuminen workshopeihin tapahtuu varaamalla paikka ilmoituksessa annettujen ohjeiden mukaan.

2. Maksaminen

Kurssille ilmoittautuneille oppilaille lähetetään laskut My Club-jäsenpalvelun kautta.

Poikkeavista maksujärjestelyistä on mahdollista neuvotella Tanssiklubi Kotkan Hyrrien kanssa ennen maksun suorittamista.

Maksuja ei palauteta, mikäli tanssija jättää kauden kesken.

Maksutavat
Tilisiirto, Ticket Virike (Mind&Body)-kortilla, Smartum-kortilla tai Virike-, TYKY-, Eazybreak liikunta- ja Smartum-setelit, ,SporttiPassi (ePassi) ja Tyky-Online.

Workshop
Workshop-paikka maksetaan kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu palautetaan, mikäli osallistuminen peruutetaan vähintään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärintodistuksella. Halutessasi voit myös lähettää toisen henkilön korvaamaan osallistumista puolestasi ilman lisäkustannusta.

3. Tuntien korvaaminen

Korvausmahdollisuus koskee peruuntuneita tunteja, sekä koulun puolesta tapahtuvia peruutuksia (esim. opettajan sairastuminen).  Opettaja on erikseen yhteydessä korvaavien tuntien ajankohdasta.

HUOM! Emme voi taata korvaavien tuntien olevan samaan aikaan kuin tunnit normaalisti ovat.

4. Yhteystiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä oppilaalta pyydetään joko oma tai alle 18-vuotiailta huoltajan puhelinnumero. MyClub- sovelluksen kautta kulkevat informaatiot puolin ja toisin. Oppilaat voivat sitä kautta myös ilmoittaa mahdolliset poissaolot.

Ilmoittautuja vastaa siitä, että osoite ja muut yhteystiedot on annettu oikein. 

5. Vastuu

Oppilaita kehotetaan hankkimaan oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus, sillä heitä ei ole tapaturmavakuutettu tanssiseuran puolesta.

Opettaja on vastuussa oppilaista vain lukujärjestyksessä ilmoitetun tanssitunnin keston ajan, ei ennen eikä jälkeen tunnin. Tämä pyydetään ystävällisesti huomioimaan etenkin tuotaessa pieniä lapsia tunneille.

Emme myöskään vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tai sinne unohtuneista tavaroista. Löytötavaroita kerätään tyttöjen pukuhuoneeseen.

6. Muuta

Oppilaan tulee tulla tunnille asiaankuuluvin varustein ja jalkinein (opettaja opastaa tarvittaessa). Tanssiessa ei tule käyttää koruja eikä rannekelloja, eikä tunnin aikana ole turvallista syödä purukumia.

Pitkät hiukset tulee treenatessa pitää kiinni ja salissa säilytettävien kännyköiden on oltava tunnin ajan äänettöminä.

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät pidättää oikeuden käyttää tunneilla sekä esityksissä kuvattua materiaalia markkinoinnissaan ja tiedotuksessaan. Mikäli oppilas ei salli kuviaan käytettävän, tulee hänen tai hänen huoltajansa ilmoittaa siitä Myclub- tiedoissaan kohdassa "Valokuvaus- lupa".