TOIMITAAN VASTUULLISESTI!

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseura, ja toimii täten myös Olympiakomitean alaisuudessa.
Meillä urheiluseurana on vastuu ja velvollisuus noudattaa voimassa olevia rajoituksia, jotka ovat laatineet Valtioneuvosto yhdessä THL:n ja STM:n kanssa, AVI sekä Kymsote.
Tanssiurheiluliitto noudattaa omissa ohjeissaan näitä rajoituksia ja suosituksia ja perustaa ne yhteisiin rajoituksiin Olympiakomitean kanssa. Rajoitusten tarkoituksena on estää koronaviruksen leviäminen ja Kymsoten alueella mahdollistaa lasten ja nuorten harrastaminen myös jatkossa.
Toivomme aikuisharrastajiltamme malttia ja ymmärrystä sekä muistutamne myös harrastajan omasta vastuullisesta toiminnasta rajoitusten noudattamiseksi.

Näiden rajoitusten mukaan aikuisten harrastusryhmätoiminta on keskeytetty toistaiseksi Kymsoten alueella ainakin 14.2. asti ja alle 15-vuotiaiden ryhmäkoko harrastusryhmissä on AVI:n kokoontumisrajoitusten mukainen eli 10 henkilöä ohjaaja mukaan lukien.

Aikuisilla on mahdollisuus harjoitella Hyrräsalilla omatoimisesti yksi pari tai max. 2 hlö kerrallaan/sali. Myös yksityistuntien ottaminen on mahdollista. Kausiryhmät käynnistetään heti, kun se rajoitusten puitteissa on mahdollista. Etätunteja Zoomin kautta on parhaillaan suunnitteilla myös aikuisryhmille, joten seurailkaa tiedotustamme!

Pysykää terveinä! Vielä pääsemme tanssimaan yhdessä! ❤️

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät, hallitus