Tanssiklubi Kotkan hyrrät

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry on 1968 perustettu tanssiseura.

Seuran toiminta on vuosikymmenien aikana tullut monipuoliseksi tanssin jukeboxiksi. Meillä on mahdollisuus harrastaa monia eri lajeja laadukkaassa opetuksessa. Kilpatanssin lisäksi tarjoamme mm. katutansseja, tankotanssia, rock'n'swing-lajeja sekä huippusuosittua twerkkiä. Perheen pienemmille lastentanssia sekä satubalettia. 

Seuran parit sekä kilparyhmät ovat saavuttaneet Suomen mestaruuksia sekä sijoittuneet mainiosti useissa eri ikäluokissa ja kilpailuissa. Työ jatkuu edelleen menestystä tavoitellen.

Image

Avoimet ovet hyrräsalilla 24. - 30.8.2020

Tanssiklubi Kotkan Hyrrien syyskausi alkaa maanantaina 24.8 avoimien ovien viikolla, jolloin pääset kokeilemaan kaikkia lajeja maksutta.

Olemme lisänneet syksyn viikko- ohjelmaan runsaasti tunteja, jotka sopivat uusille harrastajille pienistä tanssijoista aina aikuisiin asti. Tule mukaan nauttimaan tanssiliikunnasta!

Tarjolla on mm. upeaa ja näyttävää kilpatanssia, katutanssia sekä satubalettia. Uutuuksina huippu suositut Tik tok- tunnit sekä twerk!

Ota tanssiharrastus osaksi koko perheen arkea ja tule nauttimaan laadukkaasta opetuksesta ja positiivisesta fiiliksestä!

Ps. Nyt kannattaa koko perheen ilmoittautua :
-10 € perhealennus toiselle ja kolmannelle samasta taloudesta osallistuvalle.

Hyrrien 50-vuotishistoriikki
MYYNNISSÄ NYT

Image

Seuran historia ensimmäiseltä puolelta vuosisadalta on nyt julkaistu. Riku Halisen kirjoittamaa 192 sivuista kovakantista teosta voi kysellä seuran salilta Muuralankujalta iltaisin ja Hyvätuulen yläkerrasta Data-Mixiltä.

Kirja on myös saatavilla Pasaatin Suomalaisesta kirjakaupasta.

 

Kirjan hinta on 35 €

FI78 5172 2020 0212 15
Viite 1740

Varaudu näyttämään kuitti noutaessasi kirjaa.
Jos tilaat kirjan postitse lisää maksuun 12 euroa.

Tilaukset seuran sähköpostiin kotkan.hyrrat@gmail.com.

TIEDOTTEET

Tankotanssin käytännöt
01.08.2020
Tankotanssiin ilmoittautuminen on sitova, eikä kursseille voi tulla tutustumaan ilmaiseksi ensimmäisellä kerralla. Tunnit ostetaan minimissään 5 kerran sarjoissa. Tunnille osallistuminen pitää perua viimeistään 5pv ennen kurssin alkua, tällöin vapaudut kurssimaksusta (äkilliset sairasta......

HYGIENIAOHJEISTUS
01.08.2020
Haluamme tarjota teille mahdollisimman hygieenisen harjoitteluympäristön, joten kiitos kun luette seuraavat ohjeistukset tarkasti: -Hyrräsalille tullaan vain terveenä -Kädet pestävä tullessa treeneihin Hyrräsalille sekä lähtiessä sieltä, muista käyttää myös käsidesiä pesun jälkeen......

Tapahtumat

Olympiakomitean tähtiseura-hanke

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät on hyväksytty mukaan Olympiakomitean uuteen Tähtiseura-laatuohjelmaan, ja tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla.

Tutustu TÄHTISEURA-hankkeeseen »
Image
FACEBOOK
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
31.5. ke 💃
Ilmoittautuminen: 
https://kotkanhyrrat.fi/ilmoittautuminen/Image attachmentImage attachment
6 päivää sitten
Tanssiklubi Kotkan Hyrrät

Pinjan kesälattarit !

Ilmoittautuminen: kotkanhyrrat.fi/ilmoittautuminen/
... Katso enemmänKatso vähemmän

Pinjan kesälattarit ! 

Ilmoittautuminen: https://kotkanhyrrat.fi/ilmoittautuminen/Image attachmentImage attachment
6 päivää sitten
Tanssiklubi Kotkan Hyrrät

Suomen Tanssiurheiluliiton päätös vie vakio- ja latinalaistanssien harrastajia kohti RS-lajeista jo tuttua tasa-arvoa ja laajempia mahdollisuuksia pariyksiköiden muodostamisessa. 🙏Tanssiurheilussa luovutaan sukupuolirajoituksista ja -termeistä tanssiparin muodostuksessa 💜

🔹 Vakio- ja latinalaistansseissa kilpailevan parin ei tarvitse enää muodostua kahden eri sukupuolen edustajasta. Asiasta päätti lauantaina Suomen Tanssiurheiluliiton kevätkokouksen yhteydessä pidetty vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutoksia käsitellyt jäsenkokous. Samalla tanssiparin muodostavista tanssijoista käytettävät termit päivitetään muotoon viejä ja seuraaja. Viejän ja seuraajan roolit ovat vapaasti parin itse päätettävissä. Muutos koskee Suomessa järjestettäviä STUL:n alaisia kilpailuja ja kaikkia sarjatasoja sekä erilliskilpailuluokkia.

🔹 Muutos tuo kaivattua yhdenvertaisuutta tanssiurheiluun, kun kaikki tanssijat sukupuoli-identiteetistä riippumatta saavat yhtäläisen oikeuden osallistua kilpailuihin juuri haluamansa parin kanssa. Rock’n’swing-tanssien osalta tämä on ollut mahdollista jo useamman vuoden, mutta nyt myös vakio- ja latinalaistanssien kilpailusäännöt päivittyvät nykyaikaan.

💬 -Tätä sääntömuutosta on odotettu jo muutaman vuoden ajan, ja olen iloinen, että se nyt lopulta saatiin päätökseen. Työryhmä teki pitkään työtä muutostekstin parissa, sanoo Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja Leena Liusvaara.

Lue koko tiedote nettisivujemme uutisesta osoitteesta www.dancesport.fi/2023/05/29/tanssiurheilussa-luovutaan-sukupuolitermeista-ja-rajoitteista-tanssi...

#tanssiurheilu #dancesport #dancesportfin
#vakiotanssit #standarddance
#latinalaistanssit #latindance

Sateenkaaritanssijat ry - Rainbow Dancers Finland
Ihmisoikeusliitto
Opetus- ja kulttuuriministeriö
Suomen Olympiakomitea
... Katso enemmänKatso vähemmän

Suomen Tanssiurheiluliiton päätös vie vakio- ja latinalaistanssien harrastajia kohti RS-lajeista jo tuttua tasa-arvoa ja laajempia mahdollisuuksia pariyksiköiden muodostamisessa. 🙏
Lataa lisää