Ohjaajat

Image

Tiina Päivärinta

Kotkan Hyrrien tämänhetkinen puheenjohtaja ohjaa tällä hetkellä satunnaisesti kilpatanssijoita sekä lavatanssi- ja muita paritanssikursseja.

Hän on suorittanut Suomen Tanssiurheiluliiton seuraohjaaja- koulutuksen ja kilpailee myös itse latinalaistansseissa. 
Image

Kati Kinnaslampi

Kati on kotkalaistunut, liikuntaan hurahtanut opettaja. Hän aloitti tankotanssin vuonna 2016. Tankotanssissa kiehtoo erityisesti itsensä ylittäminen ja uuden oppiminen.

Katin omaan harrastustaustaan kuuluu joukkuevoimistelu ja baletti. Kati on suorittanut liikunnan erikoistumisopinnot osana opettajankoulutusta. Lisäksi hän on käynyt koulutuksia voimistelun ja lasten musiikkiliikunnan ohjaamisesta.

Ohjaajana Kati on innostava, täsmällinen ja kannustava.

 

 

 

Image

Roosa Kääriäinen

Valmistuin ammattitanssijaksi Outokummun ammattiopisto Riveriasta keväällä 2017. 
 
Matkan varrella olen ehtinyt tanssia monipuolisesti kaikkea nykytanssin, streetin ja lavatanssien väliltä, mutta rakkaimpina matkassa mukana ovat pysyneet nyky- ja showtanssi sekä streetlajit. Tanssi on vienyt minua, alun perin kotkalaista, tanssijaa mukanaan Helsinkiin ja Outokumpuun sekä esiintymään Berliiniin asti.
 
Opettajana olen kannustava, rohkaiseva ja innostava! Haluan luoda tunneille inspiroivan ilmapiirin, jossa haastetaan omaa osaamista niin erilaisten koreografioiden kuin improvisaation avulla. Tärkeimpänä kuitenkin tanssin ilo ja sen tuoma energia!
Image

Marjaana Muuri

Tanssi ja liikunta on ollut minulle tärkeä osa elämää lapsesta asti. Lapsena ja nuorena olen tanssinut balettia, harjoitellut kilpatanssien kuvioita sekä erilaisia liikunta juttuja. Vuonna 1993 aloitin stepin, joka on ollut pitkäaikaisin laji omassa tanssi historiassani. Viimeisimpänä lajina on mukaan tulleet Rock & Swing tanssit. 
 

Koulutus
Liikunnanohjaaja AMK, Boogie Woogie ohjaajakoulutus, Lavis ohjaajakoulutukset ja stepin lyhytkursseja.

Ohjaus kokemus

 • stepin opetus 1994=>
 • Lavis tunnit 2015 =>
 • Rock & Swing alkeet 2017 =>

Oma tanssitausta

 • klassinen baletti 1983-1992
 • steppi 1993 =>
 • Rock & swing tanssit 2015 => ja kilpaileminen 2020 =>
Image

Mirka Liljeqvist

Mirka on tanssinut pienestä pitäen ja kokeillut eri tanssilajeja, mutta palannut aina katutansseihin. Lähellä sydäntä on myös näyttävä commercial- tyyli koroilla tai ilman sekä suosittu TWERK! 

Näitä kaikkia pääset tanssimaan Mirkan ohjauksessa. Tunneilla on taatusti hauskaa ja sopivasti haastavaa!

"Kannustan, rohkaisen ja luon tunneille mahtavat tanssimeiningit! Joraillaan niin uusien kuin old school- biisien tahtiin. "  

2016 First steps in Finland- projektin koreografi
2016 Valtakunnallinen Nuori Toimija- palkinto

Lappeenrannan Tanssiopisto

ArtFit- Studio

 

 

Image

Nina Hosko

Nina Hosko toimii Hyrrillä fysiikkavalmentajana. Hän ohjaa tanssijan fysiikkavalmennusta sekä kehonhuoltoa. Nina on ollut Hyrrien hallitustoiminnassa mukana vuodesta 2021.

Nina on ollut päätoimisena yrittäjänä vuodesta 2012 saakka hyvinvointivalmentajana Kymenlaakson alueella, joten valmennuskokemusta hyvinvoinnin ja liikunnan saralla on kertynyt jo vuosien edestä!

Nina on valmentajana kannustava, positiivinen ja tarkka tekniikoiden suhteen. Hän huomioi jokaisen yksilönä ja antaa aktiivisesti palautetta tunneillaan. Tunneilla ilmapiiri on positiivinen ja mukaansatempaava sekä valmennus on hyvin eteenpäin vievää!

Ari ja Kati

Ari Halinen & Kati Vestman

Kahden tanssikulttuurin kohtaaminen on alusta lähtien  muokannut tyyliämme tanssia ja opettaa. Sovellamme yleistä tanssitekniikkaa sosiaalitanssin vapauteen. Tunneillamme usein keskitymme enemmän tanssin tekniikan kuin kuvioiden opetteluun. Tavoitteenamme on tukea tanssijan omaa kehitystä ja sitä kautta paritanssin sujuvuutta.
 
Olemme molemmat STUL rock'n'swing-tanssien tuomareita.

Yhteinen tarinamme alkoi tammikuussa 1999, kun löysimme toisemme tanssisalilta – kuinkas muutenkaan. Vuosina 1999-2006 kilpailimme ahkerasti osallistuen lähes kaikkiin kotimaassa järjestettyihin rock'n'swing -kisoihin edustaen Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry:tä. Meillä on Suomen mestaruus boogie woogiesta vuodelta 2004 sekä useita muita SM-mitalisijoja vuosilta 2003-2006. Edustimme Suomea PM-, EM ja MM-tasolla  sekä kiersimme neljä vuotta WRRC:n Boogie Woogie World Cup -kisoja ollen parhaimmillaan sijalla 13. Kisalajeihimme kuuluivat boogie woogie, lindy hop, bugg ja fusku sekä balboa. Lisäksi opetamme bluesia, west coast swingiä ja balboaa, jossa meillä on useita kansainvälisiä mitaleita, molemmilla muun muassa Balboa on the Promenade -jack'n'jill-kisan voitot. 
 
Kati Vestman
"Tanssiharrastukseni alkuvaiheessa sain onnekseni mahdollisuuden tutustua boogie woogiin ja musiikki takasi lajivalinnan painottuvan swing-tansseihin. Valinnan ansiosta tanssinilo on säilynyt ja tuonut elämääni samankaltaisia ihmisiä."
 
Ari Halinen
"Lapsena aloitettu kilpatanssiharrastus kesti toistakymmentävuotta. Muutaman vuoden tauon jälkeen minua pyydettiin kokeilemaan boogie woogiea ja lindy hopia, jotka tarjosivat aivan erilaisen tanssikulttuurin. Tämä sisälsi paritanssia ilman koreografiaa tulkiten musiikkia, josta olin aina digganut. Nämä samat elementit koukuttavat ja tarjoavat haasteita edelleen."
 
Ari on kilpaillut vuodesta 2021 vakiotanssien senioriluokassa Krista Piippo parinaan. Paras saavutus toistaiseksi senioreiden SM8 vuonna 2021.
 
Koulutus
STUL:in Taso III C -koulutus työn alla.
 
 
Image

Krista Piippo

Krista on kotkalainen tanssija ja tanssin ohjaaja sekä kolmen tytön äiti. Kristalle tanssi on sydämen asia ja tanssii itse kuin opettaa tanssia intohimoisella otteella. Hän on ohjannut ryhmiä pääasiassa Kotkan Hyrrillä vuodesta 2005 lähtien 1-vuotiaista seniori-ikäisiin tanssin harrastajiin asti. Viime vuosina Krista on ohjannut lastentansseja, kilpatanssia kuin soolotuntejakin.

Koulutus

 • Tanssiurheiluvalmennuskoulutus Startti ja Taso1-koulutus suoritettu 07-08/1998, Nuori Suomi ohjaajakoulutus 09/1998/Suomen tanssiurheiluliitto
 • Aikuisten harrasteliikuntakoulutus 11/2016/Suomen Tanssiurheiluliitto
 • Lastentanssin ohjaajakoulutus 07/2017/Suomen Tanssiurheiluliitto
 • Lastentanssin jatkokurssi 08/2019/Suomen Tanssiurheiluliitto
 • Taso 2D vakio- ja latinalaistanssikoulutus 05-06/2020, Rytmiikka-koulutus 06/2020, Fyysisen harjoittelun perusteet 07-08/2020

Oma tanssitausta
Klassinen baletti 5-12v., kilpatanssi 10v. alkaen, showtanssi 18v. alkaen, showtanssiryhmä Diamond Heelsin vetäjä ja tanssija vuodesta 2005 alkaen, lavatanssiharrastus vuodesta 2010 alkaen. Tanssijana Kotkan kaupungin teatterissa useissa eri musikaaleissa vuosina 2008-2016.

 

Image

Pinja Simola

Pinja tanssinut on pienestä asti eri genrejen tanssilajeja laidasta laitaan, mutta vuonna 2016 bachata varasti naisen sydämen täysin. Tämän jälkeen hän on opiskellut lajia intohimoisesti ja käynyt ahkerasti maailman tunnetuimpien bachatatanssijoiden opissa ulkomailla kehittämässä omia taitojaan. Rakkaus lajiin ja itse musiikkiin on saanut hänet myös toimimaan bachata DJ:nä sekä kotimaassa, että joskus myös Suomen ulkopuolellakin.

Vuodesta 2015 lähtien Pinja on tehnyt töitä omatoimisena tanssin ja ryhmäliikunnan ohjaajana ympäri Suomea, mutta on vieraillut myös useampaan otteeseen ulkomailla opettamassa.

Tunneillaan hän pitää tärkeänä tekniikkaan perehtymistä, mutta myös hyvää menoa ja iloista ilmapiiriä!