Ammattilaisvalmennus

Tiina Toyoki

Aloitin kilpatanssin harrastamisen 12-vuotiaana. Laji vei minut heti mennessään ja vei minut Mäkelänrinteen urheilulukioon. Kilpailin nuoriso- ja amatööriaikoinani Suomen maajoukkueessa ja saavutin parini kanssa Suomen mestaruuden 10-tanssissa, sekä lukuisia SM-mitalisijoja vakio- ja latinalaistansseissa.

Ammattilaiseksi siirryin vuonna 2005 ja kilpailin 2006-2012 Suomen edustusparina latinalaistansseissa. Ammattilaisurani aikana olen opettanut yli 20 seurassa ympäri Suomea. Tällä hetkellä toimin latinalaistanssien päävalmentajana 4 eri seurassa. Toimin myös tuomarina kansallisella tasolla.

Koulutukseni olen hankkinut maailmaa kiertäen. Olen harjoitellut 16-vuotiaasta asti maailman huippujen johdolla ympäri Eurooppaa. Olen suorittanut ammattilaisten STOL:n perustutkinnon sekä kansainvälisen IDTA:n lisensiaatti- ja member-tutkinnon. Lisäksi olen kouluttautunut Saksassa Gyrotonic-kehometodin opettajaksi.

Tanssi on edelleen iso osa elämääni. Harjoittelen ja esiinnyn säännöllisesti eri produktioissa, myös nykytanssi on tullut osaksi repertuaariani. 

Valmentajana minua kiinnostavat kilpatanssin kaikki eri osa-alueet. Valmennuksessani ovat kehon liike, mekaniikka, rytmiikka ja tulkinta vahvasti läsnä. Pyrin myös antamaan hyvät eväät kilpailemista varten ja kierrän parieni kanssa paljon kansainvälisiä kilpailuita ja harjoitusleirejä.

 

Image

Jaak Vainomaa

Kaksinkertainen Maailmanmestari Jaak Vainomaa. Hän on yksi menestyneimmistä kilpatanssijoista Suomessa.

Hänet pareineen on valittu 10-kertaa ”Vuoden menestyneimmäksi tanssiurheilupariksi Suomessa”. Tanssi on hänen intohimonsa ja Yhdysvaltalaisen tanssija ja koreografin Agnes de Millesin sanoja lainataksi:

"The truest expression of a people is in its dance and in its music. Bodies never lie.”

Jaak opettaa vakio- ja latinalaistansseja. Hänen valmentajiinsa kuuluvat Jukka Haapalainen, Sirpa Suutari-Jääskö, Harri ja Niina Antikainen, Franco Formica, Fabio Selmi sekä monet muut kansainväliset valmentajat. Jaak on ollut myös lisäksi mukana esiintymässä Tango nimisessä tanssillisessa konsertissa Suomen Kansallisoopperassa.

Jaak on suorittanut STOL ammattilaistutkinnon huippu arvosanoin ja on edelleen aktiivinen kilpailija Ammattilaisluokassa parinsa Tiina Tulikallion kanssa. Lisäksi hän on urallaan saavuttanut tähän mennessä 11 arvokisamitalia kymppitanssissa ja yltänyt Blackpool Dance Festivalin Ammattilaisten Rising Star kilpailussa finaaliin neljännelle sijalle.

Jaak on myös 18-kertainen Suomen Mestari.

10-tanssin arvokisamitalit

Ammattilaisten Maailmanmestaruus 2019
Ammattilaisten Euroopanmestaruus 2018
Amatöörien Maailmanmestaruus 2016
Amatöörien Euroopanmestaruus 2014
Ammattilaisten MM-hopea 2018
Amatöörien EM-hopea 2015 ja 2016
Amatöörien EM-pronssi 2012 ja 2013
Amatöörien MM pronssimitalisti 2014, 2015

Image

Markus Hirvonen & Liisa Setälä

Olemme nuoria kansainvälisesti menestyneitä tanssiurheilijoita. Valmentaudumme yhdessä maailman huippuopettajien kanssa.

Toteutamme itsellemme tiukkaa harjoitussuunnitelmaa vakiotansseissa tavoitteenamme saavuttaa maailman kärki. 
Olemme äärimmäisen motivoituneita kehittämään itseämme ja oppilaitamme. Omaamme valmentajina korkeatasoisen ja monipuolisen ammattitaidon. Olemme opettajiemme johdolla valmentautuneet Alexander-tekniikkaan, klassiseen tanssiin, fysiikkavalmennukseen ja pilatekseen. 

Valmennamme vakiotansseja innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä vasta-alkajista aina mestareihin. 
Image