Korona-ajan ohjeistus tanssitunneille

Tanssitunneille saa tulla vain terveenä! Jos sinulla on mitä tahansa infektio-oireita – edes lieviä oireita – jääthän kotiin. Tällöin et saa tulla edes katsomaan harjoituksia. Jos sinä tai joku lähipiiristäsi on altistunut koronavirukselle, et myöskään voi osallistua tunneille.

Jos sinulla on mitä tahansa infektio-oireita tai jos epäilet olevasi altistunut koronavirukselle, hakeudu koronatestiin! Mikäli testitulos on negatiivinen, voit palata tunneille normaalisti. Jos taas testi on positiivinen, saat toimintaohjeet terveydenhuollosta. Mikäli et käy testeissä, et saa oireen/altistumisen jälkeen tulla tunneille kahteen viikkoon. Toisin sanoen, vasta kun olet ollut täysin oireeton kaksi viikkoa, voit tulla taas tunneille. Ilmoitathan myös AINA Hyrrille, mikäli olet ollut tanssitunnilla ja ilmenee, että olet altistunut koronalle.

Jos kuulut riskiryhmään, tanssitunneille osallistumista EI suositella. Tämän päätöksen teet omalla vastuulla.

Kädet pestään aina ennen tuntia ja sen jälkeen, myös tunneille tuojat/ hakijat. Hyrräsalilla on myös käsidesiä saatavilla ja sitä on hyvä käyttää myös tunnin aikana.

Seuran tiloissa ei ole mahdollista oleskella tuntien aikana, huomioithan tämän. 🙂

Tanssituntien opetus pyritään suunnittelemaan siten, että turvavälien pitäminen on mahdollista.

Mitään tavaroita tai tarvikkeita ei saa tunneilla lainata toisilta (esim. juomapullot, pyyhkeet, hiusharjat, ponnarit ym.).

Painotamme vielä meidän kaikkien vastuuta tässä tilanteessa ja edellytämme, että ylläolevia ohjeita noudatetaan tänä poikkeus aikana.

 

Tankotanssi:

Tankotanssitunnille suositellaan tuomaan oma jumppamatto/alusta, mutta jos käytät seuran mattoja niin puhdista matto salilla olevalla desinfiointiaineella+mikrokuituliinalla tunnin jälkeen.
Suosittelemme tuomaan oman mikrokuituliinan (tangon puhdistusta varten), tai voit myös ostaa salilta/ohjaajalta liinan 1 € hintaan (tasarahalla).
Desinfioi käyttämäsi tanko huolellisesti ennen ja jälkeen tankotunnin ja käytä vain yhtä tankoa tunnin aikana.

Kiitos kun toimit kanssamme vastuullisesti!

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät, hallitus