Ohjeistus tanssijoille!

Tervetuloa aloittamaan tanssikausi Hyrrillä!

Alla muutama käytännön ohjeistus. Ryhmien ohjaajat opastavat tarvittaessa lisää 🙂

– Tunneille saa tulla vain terveenä! Jos sinulla on mitä tahansa infektio-oireita – edes lieviä oireita – jääthän kotiin. Tällöin et saa tulla edes katsomaan harjoituksia. Jos sinä tai joku lähipiiristäsi on altistunut koronavirukselle, et myöskään voi osallistua tunneille.

– Jos sinulla on mitä tahansa infektio-oireita tai jos epäilet olevasi altistunut koronavirukselle, hakeudu koronatestiin! Mikäli testitulos on negatiivinen, voit palata tunneille normaalisti. Jos taas testi on positiivinen, saat toimintaohjeet terveydenhuollosta. Mikäli et käy testeissä, et saa oireen/altistumisen jälkeen tulla tunneille kahteen viikkoon. Toisin sanoen, vasta kun olet ollut täysin oireeton kaksi viikkoa, voit tulla taas tunneille. Ilmoitathan myös AINA Hyrrille, mikäli olet ollut tanssitunnilla ja ilmenee, että olet altistunut koronalle.

– Jos kuulut riskiryhmään, tanssitunneille osallistumista EI suositella. Tämän päätöksen teet omalla vastuulla.

– Kauden alkaessa hyödynnetään Hyrräsalin molemmat ovet. (Muuralankujan puoleinen sekä takaovi)
(Ohjaajat ohjeistavat ryhmät, mistä ovesta kuljetaan.)

– Muistetaan pestä kädet hyvin ennen ja jälkeen tunnin, sekä laittaa vielä käsidesiä.

– Lastenryhmien ohjaaja saattaa edellisen ryhmän suoraan pukuhuoneeseen ja seuraava ryhmä odottaa keittiössä jonossa.

– Poikkeusajasta johtuen tanssijoiden huoltajia kehoitetaan tuomaan tanssijat salille ja odottamaan Hyrrien tilojen ulkopuolella. Lähistöllä on hyvät ulkoilumahdollisuudet 🙂 (Poikkeuksena 3- 4 vuotiaiden huoltajat)

– Mikäli koronasta johtuen lähiopetustunnit joudutaan keskeyttämään, annetaan jokaiselle ryhmälle ohjeet kuinka tanssit jatkuvat.

– Ensimmäisen tunnin jälkeen ilmoittautumisen voi perua, mutta tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, eikä kausimaksuja palauteta.

Toimitaan yhdessä vastuullisesti ja annetaan tanssin viedä mukanaan!

Ystävällisin terveisin,

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät, hallitus