Supersuositut Pinjan reggaeton, salsa ja bachata tunnit jatkuvat kesäkuun!

Supersuositut @pinjachata Reggaeton+Salsa+Bachata-tunnit jatkuvat läpi kesäkuun MAANANTAIT klo 17.30-20.30!

Tunteja ohjaa energinen Pinja Simola @pinjachata maanantaisin klo 17.30-20.30 Hyrräsalilla. Tunnit ovat soolotunteja.
Mukaan tunnille tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet, sisälenkkarit/tossut tms, juomapullon ja iloisen mielen.

Mukaan voit tulla ihan aloittelijana tai enemmän tanssineena, tunneilla huomioidaan molemmat. Tunnit sopivat sekä miehille, että naisille!

YHTEISHINTA kaikille kolmelle kesäkuun lattaritunnille 99€, sis.Reggaetonin, Salsan ja Bachatan, 12h tanssia. Ilmoittautuminen erikseen. Kertamaksu 15€/60min. Ilmoittautuminen erikseen.

klo 17.30-18.30 REGGAETON on täynnä energiaa! Rytmikkäässä reggaeton-musiikissa sekoittuu jamaikalainen reggae ja dancehall sekä Amerikan hip hop ja se on villinnyt Latinalaisen Amerikan ja Euroopan tanssilattiat täysin. Itse tanssissa käytetään runsaasti keskivartaloa ja lantiota. Se sopii nuorille sekä vanhemmille, joten tulethan uskaliaasti kokeilemaan!

klo 18:30-19:30 SALSA on kahdeksanjakoisen musiikin tahtiin tanssittu latinotanssi, josta ei menoa ja iloa puutu! Tällä soolotunnilla opetellaan mukaansa tempaavan musiikin tahdissa kehonkäyttöä sekä askelkuvioita, joista rakennetaan pienehkö koreografia.

klo 19.30-20.30 BACHATA on sensuelli ja rytminen Dominikaanisesta tasavallasta alkunsa saanut tanssi, joka koostuu kolmesta askeleesta ja niitä seuraavasta lantionliikkeestä.


Ilmoittautuminen MyClubin kautta. Tervetuloa mukaan!